2015-12-16 14:03

2015-12-16 14:03

Kvinna fast efter stöldturné

KARLSKOGA NOTERAT

På tisdagen observerade persona i en butik på Centrumleden hur en kvinna plockar på sig tre stycken tröjor.

Kvinnan stoppades av väktare och hittade då fler klädesplagg som hon ska ha tagit i två andra butiker. Totalt ska rör det sig om sju tröjor och två par jeans och det sammanlagda värdet uppgår till 3 490 kronor.

Kvinnan stoppades av väktare och hittade då fler klädesplagg som hon ska ha tagit i två andra butiker. Totalt ska rör det sig om sju tröjor och två par jeans och det sammanlagda värdet uppgår till 3 490 kronor.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.