2015-12-16 22:05

2015-12-17 06:06

Försvunnen 80-åring återfunnen

DEGERFORS

(UPPDATERAD) Någon gång under lunchtid på onsdagen försvann en man i 80-årsåldern från sitt hem i Åtorp utanför Degerfors.

Sista kontakten polisen hade med mannen då var vid 15-tiden på onsdagen via telefon.

- Vi har mycket hundar på plats i sökandet just nu och hoppas snart får hjälp av militären också, sade Richard Hiller, vakthavande befäl vid Örebropolisen till NWT vid 22.45-tiden på onsdagskvällen.

Vid 04.30-tiden på torsdagsmorgonen meddelade Örebropolisen att man hade anträffat mannen vid liv, i ett skogsparti en knapp kilometer från sin bostad. Ambulans tillkallades och mannen fördes till sjukhus för kontroll.

 

 

Sista kontakten polisen hade med mannen då var vid 15-tiden på onsdagen via telefon.

- Vi har mycket hundar på plats i sökandet just nu och hoppas snart får hjälp av militären också, sade Richard Hiller, vakthavande befäl vid Örebropolisen till NWT vid 22.45-tiden på onsdagskvällen.

Vid 04.30-tiden på torsdagsmorgonen meddelade Örebropolisen att man hade anträffat mannen vid liv, i ett skogsparti en knapp kilometer från sin bostad. Ambulans tillkallades och mannen fördes till sjukhus för kontroll.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.