2015-12-14 13:14

2015-12-14 13:14

Larmade om kvinnomisshandel

DEGERFORS

På lördagskvällen fick polisen ett larm om en pågående misshandel. Mannen som ringde uppgav att han hörde skrik och att en kvinna blev slagen.

När polisen kommer till den aktuella adressen var det ingen som öppnade dörren varför patrullen bröt sig in. I lägenheten anträffades en kvinna och två män, samtliga oskadda. Efter samtal med dem samt grannar framkom att det troligtvis rör sig om trakasserier. En man i 70-årsåldern är nu misstänkt för falskt larm.

När polisen kommer till den aktuella adressen var det ingen som öppnade dörren varför patrullen bröt sig in. I lägenheten anträffades en kvinna och två män, samtliga oskadda. Efter samtal med dem samt grannar framkom att det troligtvis rör sig om trakasserier. En man i 70-årsåldern är nu misstänkt för falskt larm.