2015-12-14 15:53

2015-12-14 15:53

Inbrott i garage och flera bilar

KARLSKOGA

Under den gånga helgen har flera stölder inträffat.

På Boåsvägen har en okänd gärningsman brutit sig in i ett garage och sedan in i bilen som var parkerad där. Ur bilen stals bland annat en ficklampa, kikare och mobiltelefon. Inbrottet hände under natten till lördagen.

Natten till söndagen har någon krossat rutan på en bil parkerad på Bergsmansgatan och stulit en gps av märket Garmin, värd 2 800 kronor. Samma natt stals registreringsskyltar från en bil parkerad på Drostvägen. På Melkavägen har någon krossat rutan på en bil, sökt igenom den men inte stulit något.

Under natten till lördagen stals vindrutetorkare från en bil parkerad på Timmermansvägen.

På Boåsvägen har en okänd gärningsman brutit sig in i ett garage och sedan in i bilen som var parkerad där. Ur bilen stals bland annat en ficklampa, kikare och mobiltelefon. Inbrottet hände under natten till lördagen.

Natten till söndagen har någon krossat rutan på en bil parkerad på Bergsmansgatan och stulit en gps av märket Garmin, värd 2 800 kronor. Samma natt stals registreringsskyltar från en bil parkerad på Drostvägen. På Melkavägen har någon krossat rutan på en bil, sökt igenom den men inte stulit något.

Under natten till lördagen stals vindrutetorkare från en bil parkerad på Timmermansvägen.