2015-12-11 12:33

2015-12-11 12:33

Tio har krockat med vilt

TRAFIK

Sedan månadsskiftet har tio vilolyckor inträffat i Karlskoga och Degerfors.

Den 30 november krockade en bil med ett rådjur i Östra Lonntorp. Den första december inträffade två viltolyckor med älg, en på väg 205, vid Gälleråsen och en på väg 237 vid Lunnedet. Samma dag kolliderade även ett tåg med en älg i Strömtorp.

Ytterligare en viltolycka inträffade vid Lunnedet den 2 december, då en bilist krockade med ett vildsvin.

Samma dag kolliderade ännu ett tåg med en älg, denna gång i Svartå, och en bil krockade med ett rådjur i närheten av Kedjeåsen.

I måndags, den 7 december, krockade en bil med ett rådjur vid Billinge i Åtorp och i Ölsdalen krockade en bil med ett vildsvin. På tisdagen kolliderade en lastbil på ett rådjur på E18, i höjd med Bohult.

Inga personer ska ha skadats vid någon av olyckorna.

 

Den 30 november krockade en bil med ett rådjur i Östra Lonntorp. Den första december inträffade två viltolyckor med älg, en på väg 205, vid Gälleråsen och en på väg 237 vid Lunnedet. Samma dag kolliderade även ett tåg med en älg i Strömtorp.

Ytterligare en viltolycka inträffade vid Lunnedet den 2 december, då en bilist krockade med ett vildsvin.

Samma dag kolliderade ännu ett tåg med en älg, denna gång i Svartå, och en bil krockade med ett rådjur i närheten av Kedjeåsen.

I måndags, den 7 december, krockade en bil med ett rådjur vid Billinge i Åtorp och i Ölsdalen krockade en bil med ett vildsvin. På tisdagen kolliderade en lastbil på ett rådjur på E18, i höjd med Bohult.

Inga personer ska ha skadats vid någon av olyckorna.