2015-12-11 12:43

2015-12-11 12:43

Ska utreda våld mot personal

KARLSKOGA

I slutet av september lämnade en kvinna sin lägenhet på ett boende för äldre i centrala Karlskoga.

Kvinnan ska ha varit förvirrad och slagit en personal med en sopkvast innan hon lämnade fastigheten. Utanför boendet ska hon ha slagit på en bil samt flera balkonger med kvasten. Ytterligare personal som kallades till platsen ska ha fått flera slag med kvasten samt örfilar. Till slut tillkallades polisen.

Händelsen har anmälts till Arbetsmiljöverket som kräver att det görs en utredning och att vidtagna åtgärder redovisas. Senast den 30 december ska kommunen inkomma med sitt svar.

Kvinnan ska ha varit förvirrad och slagit en personal med en sopkvast innan hon lämnade fastigheten. Utanför boendet ska hon ha slagit på en bil samt flera balkonger med kvasten. Ytterligare personal som kallades till platsen ska ha fått flera slag med kvasten samt örfilar. Till slut tillkallades polisen.

Händelsen har anmälts till Arbetsmiljöverket som kräver att det görs en utredning och att vidtagna åtgärder redovisas. Senast den 30 december ska kommunen inkomma med sitt svar.