2015-12-09 21:25

2015-12-09 21:25

Julsånger på Berget i Veboa

DEGERFORS: Allsång på Berget med Kolpôjkera och hemlig gäst

Under onsdagskvällen bjöds det på allsång i Veboa på Berget.

Kolpôjkera arrangerade allsången som bestod av många folkkära och omtyckta julsånger, som till exempel Bella notte, Bjällerklang och Hej mitt vinterland. Hemlig gäst var Magdalena Larsson som på sin fiol bjöd på ett finstämt stycke av Franz Schubert ackompanjerad av Bo Borslehag på piano.

Kolpôjkera arrangerade allsången som bestod av många folkkära och omtyckta julsånger, som till exempel Bella notte, Bjällerklang och Hej mitt vinterland. Hemlig gäst var Magdalena Larsson som på sin fiol bjöd på ett finstämt stycke av Franz Schubert ackompanjerad av Bo Borslehag på piano.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.