2015-12-04 17:10

2015-12-05 10:14

Kärlek till tango och karaoke dansas fram på Nickkällan

KARLSKOGA: Lina Lundins kärlekshyllning till sin finska mamma

Lina Lundin har döpt sin dansföreställning och rörelseverkstad till toner av finsk musik till Kärleken till tangon och karaoken.

”Vilket pusskalas” säger Lina Lundin under tiden som hon sveper runt på golvet i Nickkällan, omgiven av ett 20-tal seniorer, alla utrustade med en ros i ena handen. Glöm inte ge kärlek till rosen, uppmanar Lina Lundin och tillägger att har man ingen partner att hålla i och blir danssugen kan man alltid dansa med rosen. Lina Lundin är dansare och koreograf med rötterna i Sjuntorp, som ligger söder om Trollhättan. Nyligen flyttade hon till en ort utanför Göteborg.

Lina Lundin har rest runt med den här föreställningen på äldreboenden och vårdinstitutioner i åtminstone ett år och den är mycket uppskattad. ”Jag tycker vi ska fortsätta kram- och pusskalaset hela kvällen” säger hon och kramar om de närvarande seniorerna, en efter en. Lina Lundin avslutar med uppmaningen att alla ska sträcka ut armarna och ge sig själv en jättekram ”för att vi är så fantastiska”.

”Vilket pusskalas” säger Lina Lundin under tiden som hon sveper runt på golvet i Nickkällan, omgiven av ett 20-tal seniorer, alla utrustade med en ros i ena handen. Glöm inte ge kärlek till rosen, uppmanar Lina Lundin och tillägger att har man ingen partner att hålla i och blir danssugen kan man alltid dansa med rosen. Lina Lundin är dansare och koreograf med rötterna i Sjuntorp, som ligger söder om Trollhättan. Nyligen flyttade hon till en ort utanför Göteborg.

Lina Lundin har rest runt med den här föreställningen på äldreboenden och vårdinstitutioner i åtminstone ett år och den är mycket uppskattad. ”Jag tycker vi ska fortsätta kram- och pusskalaset hela kvällen” säger hon och kramar om de närvarande seniorerna, en efter en. Lina Lundin avslutar med uppmaningen att alla ska sträcka ut armarna och ge sig själv en jättekram ”för att vi är så fantastiska”.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.