2015-12-03 06:00

2015-12-03 20:50

Partykväll med Moderna Tider

KARLSKOGA

Moderna Tider har spelat ihop i elva år och har hundratals spelningar bakom sig.

De beskriver sig som ett partyband som bygger sina framträdanden på Gyllene Tiders hitlåtar. Bandet består av Robin Nilsson, keyboard, Jimmy Gunnarsson, gitarr, Daniel Wollbratt, sång, och Andreas Eriksson, trummor. Det var längesedan Moderna Tider kunde ses och höras i Karlskoga men i morgon lördag, 5 december, spelar bandet på Bakfickan. ”Målet är att höja stämningen till max och ge partykvällen extra krydda. Det ska vara fullt ös från början till slut” säger Daniel Wollbratt som talesperson för killarna i bandet.

De beskriver sig som ett partyband som bygger sina framträdanden på Gyllene Tiders hitlåtar. Bandet består av Robin Nilsson, keyboard, Jimmy Gunnarsson, gitarr, Daniel Wollbratt, sång, och Andreas Eriksson, trummor. Det var längesedan Moderna Tider kunde ses och höras i Karlskoga men i morgon lördag, 5 december, spelar bandet på Bakfickan. ”Målet är att höja stämningen till max och ge partykvällen extra krydda. Det ska vara fullt ös från början till slut” säger Daniel Wollbratt som talesperson för killarna i bandet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.