2015-12-03 17:18

2015-12-03 17:18

Mattias Flyers jagar 13:e raka segern

ISHOCKEY: division 3: Inför Forshaga 2–HC Flyers, fredag

På fredagskvällen jagar serieledande HC Flyers 13:e raka segern i division 3-ishockeyn när laget gästar Forshaga 2.

Vi har träffat Karlskogalagets viktiga spelare Mattias Andersson som först ser tillbaka på förra veckoslutets två segrar och sedan blickar framåt: till att börja med mot mötet med Forshaga 2 och i nästa steg mot alltrean dit Flyers redan kvalificerat sig.

Vi har träffat Karlskogalagets viktiga spelare Mattias Andersson som först ser tillbaka på förra veckoslutets två segrar och sedan blickar framåt: till att börja med mot mötet med Forshaga 2 och i nästa steg mot alltrean dit Flyers redan kvalificerat sig.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.