2015-12-02 10:50

2015-12-02 10:50

Skadegörelse och olaga hot på restaurang

KARLSKOGA

En man misstänks för skadegörelse efter att natten mellan 29 och 30 november ha kastat läskeburkar på två fönsterrutor till en restaurang i centrum, vilket medfört två märken i fönstren.

Mannen ska även ha repat med något vasst föremål i lacken på en personbil samt kastat sten mot en fönsterruta i en annan del av restaurangen. Mannen är dessutom misstänkt för olaga hot efter att ha uttalat diverse hotelser om livet till en man.

Mannen ska även ha repat med något vasst föremål i lacken på en personbil samt kastat sten mot en fönsterruta i en annan del av restaurangen. Mannen är dessutom misstänkt för olaga hot efter att ha uttalat diverse hotelser om livet till en man.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.