2015-11-30 16:54

2015-11-30 16:54

Inbrotti villa

KARLSKOGA

På fredagen kallades en polispatrull till en adress på Böljevägen där ett inbrott hade ägt rum.

En okänd gärningsman hade tagit sig in i bostaden och olovligen tillgripit gods. Vid anmälningsupptagandet kunde man se att två mobiltelefoner samt en surfplatta var tillgripna. Gärningspersonen hade troligen tagit sig in genom ett fönster. Utredning pågår.

En okänd gärningsman hade tagit sig in i bostaden och olovligen tillgripit gods. Vid anmälningsupptagandet kunde man se att två mobiltelefoner samt en surfplatta var tillgripna. Gärningspersonen hade troligen tagit sig in genom ett fönster. Utredning pågår.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.