2015-11-28 06:00

2015-11-28 06:00

En annorlunda Nobeldag

ÖREBRO: Teater Martin Mutter erbjuder En dubbelt så rolig kväll

Teater Martin Mutter firar i år Nobeldagen 10 december på ett alldeles eget sätt. Men det finns Nobelanknytning genom föreställningen I Nobelt sällskap.

Föreställningen beskrivs som en slags kabaré av och med Stefan Jansson, estradör från Lindesberg. I Nobelt sällskap är en mix av personliga betraktelser, mycket musik och skruvande satiriska speglingar av vår nutid.

Stefan Jansson har under lång tid skrivit såväl texter som musik i revy- och kabarégenren. Det har resulterat i bland annat föreställningarna Myggfritt som spelades 2011 och Kyssar o smek från 2013.

Den 10 december kommer Stefan Jansson till Teater Martin Mutter, som ligger på Beväringsgatan i I3:s före detta kasernområdet, i sällskap med musikern Johan Renman.

Nobeldagen lanseras som En dubbelt så rolig kväll och den andra halvan av lustigheterna ska ske genom improvisationer helt utan manus och skyddsnät. Det är teaterchefen själv, Sarah Broberg, som tillsammans med Jonas Hedlund, Johan Renman och David Levi står för improvisationerna. David Levi som är känd inte minst för sitt mångåriga samarbete med Teater Nolby.

Föreställningen beskrivs som en slags kabaré av och med Stefan Jansson, estradör från Lindesberg. I Nobelt sällskap är en mix av personliga betraktelser, mycket musik och skruvande satiriska speglingar av vår nutid.

Stefan Jansson har under lång tid skrivit såväl texter som musik i revy- och kabarégenren. Det har resulterat i bland annat föreställningarna Myggfritt som spelades 2011 och Kyssar o smek från 2013.

Den 10 december kommer Stefan Jansson till Teater Martin Mutter, som ligger på Beväringsgatan i I3:s före detta kasernområdet, i sällskap med musikern Johan Renman.

Nobeldagen lanseras som En dubbelt så rolig kväll och den andra halvan av lustigheterna ska ske genom improvisationer helt utan manus och skyddsnät. Det är teaterchefen själv, Sarah Broberg, som tillsammans med Jonas Hedlund, Johan Renman och David Levi står för improvisationerna. David Levi som är känd inte minst för sitt mångåriga samarbete med Teater Nolby.