2015-11-27 16:04

2015-11-27 16:04

Vill lägga ned bemannings-enheten

KARLSKOGA NOTERAT

SPI Välfärden vill i en motion, undertecknad av Leif Fredriksson, att bemanningsenheten i kommunen läggs ned.

Det skulle spara mycket pengar om de olika enheterna själva kunde ringa ut sina vikarier menar Fredriksson och tillägger att bemanningsenheten inte är i tjänst under kvällar och helger vilket innebär att ordinarie personal då får ringa in vikarier.

Det skulle spara mycket pengar om de olika enheterna själva kunde ringa ut sina vikarier menar Fredriksson och tillägger att bemanningsenheten inte är i tjänst under kvällar och helger vilket innebär att ordinarie personal då får ringa in vikarier.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.