2015-11-27 16:05

2015-11-27 16:05

Tillverkade narkotika

KARLSKOGA

Polisen genomförde i onsdagen en husrannsakan i en bostad i de västra stadsdelarna vilket väckte misstankar om flera brott.

En man misstänks nu för att ha odlat och även tillverkat narkotika. Mannen visade också tecken på att vara påverkad av narkotika så han togs med för provtagning och förhör men släpptes därefter fri. Misstankarna om narkotikabrott kvarstår dock.

En man misstänks nu för att ha odlat och även tillverkat narkotika. Mannen visade också tecken på att vara påverkad av narkotika så han togs med för provtagning och förhör men släpptes därefter fri. Misstankarna om narkotikabrott kvarstår dock.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.