2015-11-27 16:05

2015-11-27 16:05

Seriekrock med fyra bilar

KARLSKOGA

En seriekrock med fyra bilar inblandade inträffade strax efter klockan fyra i onsdags eftermiddag i korsningen E 18 - Sommarvägen.

Det var rött ljus och när ljuset slog om körde den första bilen iväg men bromsade till efter bara några meter varvid efterföljande bilar kör in i varandra. Förarna i första och fjärde bilen smiter från platsen utan att ge sig till känna medan förarna i andra och tredje bilen blev kvar med skador i nacke och på bilarna. De fick själva uppsöka läkare uppger polisen som fortsätter utredningen.

Det var rött ljus och när ljuset slog om körde den första bilen iväg men bromsade till efter bara några meter varvid efterföljande bilar kör in i varandra. Förarna i första och fjärde bilen smiter från platsen utan att ge sig till känna medan förarna i andra och tredje bilen blev kvar med skador i nacke och på bilarna. De fick själva uppsöka läkare uppger polisen som fortsätter utredningen.