2015-11-26 06:00

2015-11-26 06:00

Volvo S60 Cross Country – en crossover-satsning i rätt tid?

En fyrhulsdriven sedan med höjd markfrigång och robust dieselmotor – kan det vara något? Ja, det tycker i alla fall Volvo Cars som på bilsalongen i Detroit presenterade S60 Cross Country som ”den första premiumsedanen med samma prestanda och samma robusta formspråk som Cross Country-kombibilarna”. I Sverige finns modellen med två olika dieselmotorer, dels den nya 4-cylindriga D4 på 190 hästkrafter och den gamla 5-cylindriga 190-hästarsdieseln som sitter i veckans testbil.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto