2015-11-26 09:47

2015-11-26 09:47

Lurades av lastbilsköpare

KARLSKOGA

På tisdagen blev en man bestulen på sin lastbil. Två män som skulle köpa lastbilen hade betalat in 25 000 kronor på hans konto som förskottsbetalning och resterande summa, 131 250 kronor, skulle betalas vid överlämnandet.

När männen kom för att avsluta affären ska de ha tagit registreringsbeviset och kört iväg med lastbilen.

När männen kom för att avsluta affären ska de ha tagit registreringsbeviset och kört iväg med lastbilen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.