2015-11-23 21:51

2015-11-23 21:51

Två bilar i trafikolycka

KARLSKOGA

Två bilar stötte ihop i korsningen Värmlandsvägen-Stjernevägen på måndagskvällen.

SOS larmades kl 19.53 och enligt styrkan från Bergslagens räddningstjänst, som fanns på olycksplatsen, klagade en person över ont i nacken. Polis fanns på platsen och styrkan kunde återvända till stationen.

SOS larmades kl 19.53 och enligt styrkan från Bergslagens räddningstjänst, som fanns på olycksplatsen, klagade en person över ont i nacken. Polis fanns på platsen och styrkan kunde återvända till stationen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.