2015-11-23 15:22

2015-11-23 15:22

Stal hårddiskvärd 13 995 kr

KARLSKOGA

Polisen beordrades vid lunchtid i lördags till en butik på Skolgärdet efter att ett vittne berättat om en man som plockat på sig en hårddisk utan att betala.

När polisen ska ta upp anmälan ringer vittnet och berättar att tjuven finns i centrum så polisen åker till angiven plats och hittar en 53-årig man. När mannen visiteras återfinns under jackan hårddisken, värderad till 13 995 kronor, vilket innebär att 53-åringen numera är misstänkt för stöld.

När polisen ska ta upp anmälan ringer vittnet och berättar att tjuven finns i centrum så polisen åker till angiven plats och hittar en 53-årig man. När mannen visiteras återfinns under jackan hårddisken, värderad till 13 995 kronor, vilket innebär att 53-åringen numera är misstänkt för stöld.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.