2015-11-23 16:51

2015-11-23 16:51

Skateparken har fått ett namn

KARLSKOGA: Skateparken vid Boforsudden heter Oasen

Den nya skateparken vid Boforsudden ska heta Oasen.

Det har samhällsbyggnadsnämnden beslutat efter att namnberedningen konstaterat att Oasen redan använts i flera sammanhang. Namnförslaget kommer från ungdomarna i skateföreningen som även lämnat Karlskoga Betongpark som alternativt förslag.

Det har samhällsbyggnadsnämnden beslutat efter att namnberedningen konstaterat att Oasen redan använts i flera sammanhang. Namnförslaget kommer från ungdomarna i skateföreningen som även lämnat Karlskoga Betongpark som alternativt förslag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.