2015-11-23 15:21

2015-11-23 15:21

Rånades på 800 kr

KARLSKOGA

En man har polisanmält att han i fredags fick ett slag så att han hamnade på marken i samband med att han tog ut 800 kronor ur bankomaten vid Karlskoga lasarett.

Mannen uppger att en person som stod bredvid honom plötsligt slog till honom med ett föremål så att han tappade balansen och föll till marken. När han reste sig var såväl personen i fråga som pengarna borta. Polisen rubricerar händelsen som rån och anger tiden till 08.30 i fredags förmiddag.

Mannen uppger att en person som stod bredvid honom plötsligt slog till honom med ett föremål så att han tappade balansen och föll till marken. När han reste sig var såväl personen i fråga som pengarna borta. Polisen rubricerar händelsen som rån och anger tiden till 08.30 i fredags förmiddag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.