2015-11-23 15:30

2015-11-23 15:30

Misstänkt rattfyllerist

DEGERFORS

Lördagen hade precis gått över i söndag när en polispatrull upptäcker en bil på Stationsvägen som framförs på ett avvikande sätt.

Föraren, en 26-årig man, ville först inte stanna bilen och kunde på grund av berusning inte blåsa fullständigt i sållningsinstrumentet. Han togs med till polisstationen för blodprov och visitering och är nu misstänkt för olovlig körning samt rattfylleri.

Föraren, en 26-årig man, ville först inte stanna bilen och kunde på grund av berusning inte blåsa fullständigt i sållningsinstrumentet. Han togs med till polisstationen för blodprov och visitering och är nu misstänkt för olovlig körning samt rattfylleri.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.