2015-11-23 15:21

2015-11-23 15:21

Ambulansen ber om hjälp

KARLSKOGA

Ambulanspersonal ringer sent på söndagskvällen till polisen och ber om hjälp.

Ambulansen ska hämta en 27-årig man i en lägenhet på Skogsrundan men mannen är så kraftigt påverkad av narkotika att ambulanspersonalen ansåg sig behöva bistånd. 27-åringen togs med för vård samt kroppsvisiterades. Han är dessutom misstänkt för ringa narkotikabrott.

Ambulansen ska hämta en 27-årig man i en lägenhet på Skogsrundan men mannen är så kraftigt påverkad av narkotika att ambulanspersonalen ansåg sig behöva bistånd. 27-åringen togs med för vård samt kroppsvisiterades. Han är dessutom misstänkt för ringa narkotikabrott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.