2015-11-23 10:50

2015-11-23 10:50

Ågerfalk till partistyrelsen

ÖREBRO LÄN

Anna Ågerfalk, länsordförande och oppositionsråd i Region Örebro län, valdes under helgens landsmöte in i Liberalernas (tidigare Folkpartiets) nyvalda partistyrelse.

– Jag kommer ta med mig de utmaningar jag ser i vardagspolitiken i vården och kommunerna, säger Ågerfalk som varit oppositionsråd i regionen/landstinget sedan 2011.

– Jag kommer ta med mig de utmaningar jag ser i vardagspolitiken i vården och kommunerna, säger Ågerfalk som varit oppositionsråd i regionen/landstinget sedan 2011.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.