2015-11-22 11:27

2015-11-22 11:27

Rattfyllerist blev av med bilen

KARLSKOGA

På lördagskvällen, vid 20-tiden, stoppade polisen en personbil på Sektionsvägen. Föraren, en 46-årig man, hade inget körkort och verkade både full och drogpåverkad, varför han togs med till polisstationen för provtagning och förhör.

Bilen togs i beslag, då mannen upprepade gånger åkt fast för rattfylleri och olovlig körning. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri samt narkotikabrott.

Bilen togs i beslag, då mannen upprepade gånger åkt fast för rattfylleri och olovlig körning. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri samt narkotikabrott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.