2015-11-20 11:35

2015-11-20 11:35

Tre anhållna

KARLSKOGA

Polisen stoppade vid halv tolv-tiden på torsdagskvällen en bil på Drottningvägen. I bilen färdades två män och en kvinna, samtliga i 30-årsåldern, och ett treårigt barn.

Men det som väckte polisens intresse var att bilen även var full av prylar som misstänks vara stöldgods. Polisen beslagtog ett flertal smycken, flera jackor, sportutrustning, sminkprodukter samt mediciner.

– Vi misstänker att det är stöldgods men har för närvarande ingen kunskap om var godset kommer ifrån. Därför håller vi på att söka ägare till det misstänkta stöldgodset, säger Jan Carlsson från polisen.

Det treåriga barnet omhändertogs av socialen medan de tre vuxna, en av dem är förälder till barnet, anhölls av jouråklagare. Alla tros vara hemmahörande i Hällefors berättar Jan Carlsson.

Men det som väckte polisens intresse var att bilen även var full av prylar som misstänks vara stöldgods. Polisen beslagtog ett flertal smycken, flera jackor, sportutrustning, sminkprodukter samt mediciner.

– Vi misstänker att det är stöldgods men har för närvarande ingen kunskap om var godset kommer ifrån. Därför håller vi på att söka ägare till det misstänkta stöldgodset, säger Jan Carlsson från polisen.

Det treåriga barnet omhändertogs av socialen medan de tre vuxna, en av dem är förälder till barnet, anhölls av jouråklagare. Alla tros vara hemmahörande i Hällefors berättar Jan Carlsson.