2015-11-20 13:45

2015-11-20 13:45

Smet från parkeringsskada

KARLSKOGA

En bilförare körde i tisdags emot en parkerad personbil som fick skador.

Bilföraren lämnade platsen, Bergsmansgatan i Karlskoga, utan att ge sig till känna. Det fanns dock vittnen till händelsen som noterade bilens registreringsnummer och polisen utreder händelsen som smitning.

Bilföraren lämnade platsen, Bergsmansgatan i Karlskoga, utan att ge sig till känna. Det fanns dock vittnen till händelsen som noterade bilens registreringsnummer och polisen utreder händelsen som smitning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.