2015-11-20 13:45

2015-11-20 13:45

Narkotikapåverkad på moped

KARLSKOGA

Polisen stoppade på torsdagen en misstänkt narkotikapåverkad mopedförare på Mårbackavägen i Karlskoga.

Mannen som körde mopeden fick följa med polisen för provtagning och förhör. Han släpptes senare men utreds nu som misstänkt för både narkotikabrott för eget bruk samt rattfylleri under påverkan av narkotika.

Mannen som körde mopeden fick följa med polisen för provtagning och förhör. Han släpptes senare men utreds nu som misstänkt för både narkotikabrott för eget bruk samt rattfylleri under påverkan av narkotika.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.