2015-11-20 16:50

2015-11-20 16:50

Lastbil med släp gick av vägen

ÅTORP

En lastbil gick av vägen, med släpet tvärs över hela vägen, en halvtimme in på fredagsdygnet på väg 204, mellan Åtorp och Svartå. Det rådde svår halka på platsen.

Bilen var tom för last, men räddningstjänsten befarade ändå läckage från dieseltanken varför de var med under bärgningen, för att se till det hela. Vägen var avstängd ända fram till klockan 05.30 på fredagen, då det var bökigt att bärga bilen. Två tungbärgare gick åt för att få ekipaget på rätt köl igen.

Bilen var tom för last, men räddningstjänsten befarade ändå läckage från dieseltanken varför de var med under bärgningen, för att se till det hela. Vägen var avstängd ända fram till klockan 05.30 på fredagen, då det var bökigt att bärga bilen. Två tungbärgare gick åt för att få ekipaget på rätt köl igen.