2015-11-16 19:45

2015-11-17 08:33

Friad för miss-handel

DEGERFORS

En man i 40-årsåldern misstänktes för att ha misshandlat en kvinna som han då hade en relation med.

Han ska enligt åtalet ha slagit henne en gång vid ett tillfälle under sommaren, dels vid ett tillfälle i november.

Tingsrätten ansåg dock att bevisningen mot mannen var otillräcklig och han friades från misstankar. Gällande den första incidenten ansågs gärningsbeskrivningen vara bristfällig, framför allt när det gäller tidsspannet som sträckte sig över en tidsperiod på två månader.

När det gäller den andra händelsen anser tingsrätten i sin dom att ord stod mot ord.

Han ska enligt åtalet ha slagit henne en gång vid ett tillfälle under sommaren, dels vid ett tillfälle i november.

Tingsrätten ansåg dock att bevisningen mot mannen var otillräcklig och han friades från misstankar. Gällande den första incidenten ansågs gärningsbeskrivningen vara bristfällig, framför allt när det gäller tidsspannet som sträckte sig över en tidsperiod på två månader.

När det gäller den andra händelsen anser tingsrätten i sin dom att ord stod mot ord.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.