2015-11-13 12:33

2015-11-13 12:33

Misstänkt för brott efter brand

KARLSKOGA

Vid 16.30 på torsdagen eldhärjades ett pannrum på Linnebäcks camping.

En man ska tidigare under dagen ha eldat i pannan med ved som han antänt med kartongpapper som legat i pannrummet. I samma utrymme fanns det även en tank med dieselolja.

Troligtvis har brännbart material antänts i samband med eldningen vilket lett till att hela pannrummet brann upp. Enligt räddningsledaren fanns det stor risk för spridning till en närliggande vedbod. Hade brandtemperaturen varit högre så hade även dieseloljan kunnat antändas.

Polisen har upprättat en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

En man ska tidigare under dagen ha eldat i pannan med ved som han antänt med kartongpapper som legat i pannrummet. I samma utrymme fanns det även en tank med dieselolja.

Troligtvis har brännbart material antänts i samband med eldningen vilket lett till att hela pannrummet brann upp. Enligt räddningsledaren fanns det stor risk för spridning till en närliggande vedbod. Hade brandtemperaturen varit högre så hade även dieseloljan kunnat antändas.

Polisen har upprättat en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.