2015-11-06 09:28

2015-11-06 09:28

Man greps efter stöld i Aggerud

KARLSKOGA

Vid 02-tiden natten till fredagen kallades polisen till en villa på Enbärsvägen. En kvinna upptäckte en man i reflexväst som lämnade hennes uppfart och som ska ha stulit hennes cykel och flera kassar diverse saker i ur hennes garage. Vidare ska han även ha brutit sig in i hennes bil.

En kort stund senare hittade polisen cykeln, en moped, ett bankomatkort samt ytterligare gods som tillhör kvinnan på olika platser längs med Blockstensvägen.

Utanför en villaträdgård anträffas en man som stämmer in på signalementet från kvinnan. Enligt polisen var han drogpåverkad och är känd från tidigare stöldsammanhang. Han ska inte heller ha kunnat förklara vad han gjorde på platsen.

Mannen greps och anhölls senare av åklagare. Han fördes till arresten i Örebro i väntan på vidare utredning, misstänkt för stöld och narkotikabrott.

En kort stund senare hittade polisen cykeln, en moped, ett bankomatkort samt ytterligare gods som tillhör kvinnan på olika platser längs med Blockstensvägen.

Utanför en villaträdgård anträffas en man som stämmer in på signalementet från kvinnan. Enligt polisen var han drogpåverkad och är känd från tidigare stöldsammanhang. Han ska inte heller ha kunnat förklara vad han gjorde på platsen.

Mannen greps och anhölls senare av åklagare. Han fördes till arresten i Örebro i väntan på vidare utredning, misstänkt för stöld och narkotikabrott.