2015-11-05 14:04

2015-11-05 14:04

Misshandlade man och kvinna

DEGERFORS

En man i 50-årsåldern har fällts för två fall av misshandel med villkorlig dom och 75 timmars samhällstjänst som påföljd.

Han ska även betala ett skadestånd på sammanlagt 11 200 kronor.

I januari i år gav han sig på en man och en kvinna på Nysundsvägen. Han sparkade mannen i magen upprepade gånger och slog kvinnan i huvudet. Då han var kraftigt berusad vid tillfället har han inte kunnat vare sig förneka eller erkänna gärningen.

Han ska även betala ett skadestånd på sammanlagt 11 200 kronor.

I januari i år gav han sig på en man och en kvinna på Nysundsvägen. Han sparkade mannen i magen upprepade gånger och slog kvinnan i huvudet. Då han var kraftigt berusad vid tillfället har han inte kunnat vare sig förneka eller erkänna gärningen.