2015-11-04 06:00

2015-11-04 06:00

Uppgraderad Ford Focus med ny snål dieselmotor

Ford Focus är en av världens mest sålda bilar, mer än 12 miljoner i 140 länder sedan introduktionen 1997, och därmed självklart Fords viktigaste modell på personbilsmarknaden. Nu finns en uppgradering av den tredje generation som kom 2011 på marknaden, med ny front som främsta yttre kännetecken och två nya motorer. Veckans testbil har den nya 1,5-litersdieseln under huven i kombination med en 6-växlad manuell växellåda - en fullt kompetent och lätthanterad drivlina.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto