2015-11-04 13:07

2015-11-04 13:07

Glöd i gräset efter brand

ÅTORP

Runt halv ett-snåret på onsdag middag fick räddningstjänsten än en gång larm från Slättåsen, söder om Åtorp, om att det rök och glödde i en dikeskant och i gräset intill den ladugårdsbyggnad som på tisdagen brann ned.

Enligt räddningstjänsten var det dock ingen fara, men de blötte på gräset lite extra.

Enligt räddningstjänsten var det dock ingen fara, men de blötte på gräset lite extra.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.