2015-10-26 13:41

2015-10-26 13:41

Våldsamt motstånd

KARLSKOGA

Strax före klockan två på natten mot söndagen såg en polispatrull hur en man stod och bråkade med ordningsvakter intill en restaurang på torget.

Den argsinte mannen omhändertogs av patrullen enligt lagen om omhändertagande av berusad. Under omhändertagandet blev mannen våldsam. Han spjärnade kraftigt emot med hela kroppen vid polisingripandet och gjorde sig därmed skyldig till våldsamt motstånd. Mannen fördes till arresten för tillnyktring.

Den argsinte mannen omhändertogs av patrullen enligt lagen om omhändertagande av berusad. Under omhändertagandet blev mannen våldsam. Han spjärnade kraftigt emot med hela kroppen vid polisingripandet och gjorde sig därmed skyldig till våldsamt motstånd. Mannen fördes till arresten för tillnyktring.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.