2015-10-23 10:35

2015-10-23 10:35

Polisen fann knark och tårgasspray

KARLSKOGA

Polisen uppmärksammade i onsdags en man på Gösta Berlings väg som möts av en personbil, sträcker in handen in i bilen, får något i sin hand och sedan stoppar det i sin jackficka.

Bilen försvinner därefter snabbt från platsen och polisen misstänker att det handlar om överlåtelse av narkotika.

Misstanken bekräftas när mannen på Gösta Berlings väg kontrolleras och det visar sig han har en mindre mängd cannabis i jackfickan. Polisen får också tag på bilföraren och vid husrannsakan hittar polisen även tårgasspray i bilförarens bostad.

Bilföraren utreds nu misstänkt för överlåtelse av narkotika samt för vapenbrott på grund av tårgassprayen. Mannen som tog emot narkotikan utreds misstänkt för innehav av narkotika.

Bilen försvinner därefter snabbt från platsen och polisen misstänker att det handlar om överlåtelse av narkotika.

Misstanken bekräftas när mannen på Gösta Berlings väg kontrolleras och det visar sig han har en mindre mängd cannabis i jackfickan. Polisen får också tag på bilföraren och vid husrannsakan hittar polisen även tårgasspray i bilförarens bostad.

Bilföraren utreds nu misstänkt för överlåtelse av narkotika samt för vapenbrott på grund av tårgassprayen. Mannen som tog emot narkotikan utreds misstänkt för innehav av narkotika.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.