2015-10-23 10:35

2015-10-23 10:35

Drogad duo på mopeder

KARLSKOGA

I torsdags stoppade polisen två män som bogserade en moped med en annan moped på Degerforsvägen i Karlskoga.

Bägge männen på mopederna visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med polisen för provtagningen. Mopedförarna utreds nu misstänkta för narkotikabrott för eget bruk, rattfylleri under påverkan av narkotika samt grov olovlig körning.

Bägge männen på mopederna visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med polisen för provtagningen. Mopedförarna utreds nu misstänkta för narkotikabrott för eget bruk, rattfylleri under påverkan av narkotika samt grov olovlig körning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.