2015-10-20 20:53

2015-10-20 21:17

Spökshow i Folkets hus

DEGERFORS: Musikskolans elever uppträdde

Det var kusligt värre i Folkets hus på tisdagskvällen. Elever på musikskolan visade upp vad de har lärt sig i en spökshow.

På tisdagskvällen var det alltså dags för musikskolans årliga spökshow i Folkets hus. Eleverna bjöd på ett varierat program som inleddes med orkestern Poco à Poco som spelade musik ur Fantomen på Operna och filmen Frost. Det musikaliska fortsatte i form av först stråkelever och sedan brasselever som spelade valda bitar.

Sedan blev det dans. Danselever i åldrarna 10-12 år bjöd på en zombiedans där de själva stått för mycket av koreografin. På programmet stod även drill, solosång av Marcus Westergren, stråkmusik, tråblås, rock och en hel del annat.

Konferencier var David Hermansson. Det hela var ett arrangemang av Musikskolan Degerfors samt Elev- och föräldraföreningen.

På tisdagskvällen var det alltså dags för musikskolans årliga spökshow i Folkets hus. Eleverna bjöd på ett varierat program som inleddes med orkestern Poco à Poco som spelade musik ur Fantomen på Operna och filmen Frost. Det musikaliska fortsatte i form av först stråkelever och sedan brasselever som spelade valda bitar.

Sedan blev det dans. Danselever i åldrarna 10-12 år bjöd på en zombiedans där de själva stått för mycket av koreografin. På programmet stod även drill, solosång av Marcus Westergren, stråkmusik, tråblås, rock och en hel del annat.

Konferencier var David Hermansson. Det hela var ett arrangemang av Musikskolan Degerfors samt Elev- och föräldraföreningen.