2015-10-15 14:44

2015-10-15 14:44

Polisen får egen telefonkö

BERGSLAGEN

Polisens region Bergslagen ska i slutet av nästa år få egna kontaktcenter i Karlstad och Falun som tar emot de samtal som kommer till 114 14. Polisregionen i Bergslagen saknar i dag eget kontaktcenter och de samtalen som kommer in till 114 14 besvaras av telefonister runt om i hela Sverige.

Samtidigt avvecklas polisens länskommunikationscentraler och i Falun och Karlstad ska de lokalerna användas för kontaktcenter. Polisens region Bergslagen består av Värmlands, Dalarnas och Örebro län. Örebro län får inte något eget kontaktcenter.

Samtidigt avvecklas polisens länskommunikationscentraler och i Falun och Karlstad ska de lokalerna användas för kontaktcenter. Polisens region Bergslagen består av Värmlands, Dalarnas och Örebro län. Örebro län får inte något eget kontaktcenter.