2015-10-09 11:11

2015-10-09 11:11

Inbrott i butik

KARLSKOGA NOTERAT

Vid 01.15 natten till fredagen utlöstes larmet på en butik inne på K-center. En eller flera okända gärningsmän har krossat ett skyltfönster och på så vis tagit sig in i en monter. Det är ännu oklart om något har stulits ur butiken och en brottsplatsundersökning görs.

Vid 01.15 natten till fredagen utlöstes larmet på en butik inne på K-center. En eller flera okända gärningsmän har krossat ett skyltfönster och på så vis tagit sig in i en monter. Det är ännu oklart om något har stulits ur butiken och en brottsplatsundersökning görs.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.