2015-10-09 11:21

2015-10-09 11:21

Blev av med bankkortet

KARLSKOGA

På torsdagen blev en man bestulen på sitt bankkort vid bankomaten utanför Coop Forum, på Källmossvägen. Mannen tog ut pengar då en okänd man kom fram till honom, visade upp ett bankkort och frågade om bankomaten accepterade den sorten. Därefter upptäckte mannen att hans eget bankkort var borta. Han frågade den okände mannen om han tagit kortet men fick inget svar. Kortet spärrades och det finns ett signalement på den okände mannen som är misstänkt för egenmäktigt förfarande.

På torsdagen blev en man bestulen på sitt bankkort vid bankomaten utanför Coop Forum, på Källmossvägen. Mannen tog ut pengar då en okänd man kom fram till honom, visade upp ett bankkort och frågade om bankomaten accepterade den sorten. Därefter upptäckte mannen att hans eget bankkort var borta. Han frågade den okände mannen om han tagit kortet men fick inget svar. Kortet spärrades och det finns ett signalement på den okände mannen som är misstänkt för egenmäktigt förfarande.