2015-10-07 11:13

2015-10-07 11:13

Ännu fler cykelstölder

KARLSKOGA

På Bråtenvägen har en okänd person försökt stjäla en cykel under natten till fredagen.

Cykeln är repad, nätet vid bakdäcket är sönderklippt och låset är förstört. En polygrip hittades dessutom vid cykeln. Även på Tre systrars väg inträffade ett stöldförsök. Gärningsmannen har försökt byta upp låset på en cykel men sedan lämnat den i närheten av ägarens bostad.

Under samma natt stals också en blå 21-växlad mountainbike av märket Kross X2 på Skogsrundan och en svart 21-växlad mountainbike av märket Yosemite på Groddvägen. Någon gång mellan torsdagen och lördagen stals även en röd, treväxlad damcykel av märket Monark på Kilstavägen.

Cykeln är repad, nätet vid bakdäcket är sönderklippt och låset är förstört. En polygrip hittades dessutom vid cykeln. Även på Tre systrars väg inträffade ett stöldförsök. Gärningsmannen har försökt byta upp låset på en cykel men sedan lämnat den i närheten av ägarens bostad.

Under samma natt stals också en blå 21-växlad mountainbike av märket Kross X2 på Skogsrundan och en svart 21-växlad mountainbike av märket Yosemite på Groddvägen. Någon gång mellan torsdagen och lördagen stals även en röd, treväxlad damcykel av märket Monark på Kilstavägen.