2015-10-05 12:08

2015-10-05 12:08

Trio försökte fly från polisen

KARLSKOGA NOTERAT

Vid 02.30 natten till lördagen stoppade polisen en bil på Baggängsvägen. När polisen klev ur bilen körde personbilen därifrån i hög hastighet.

Bilen färdades på Degerforsvägen och sedan österut på E18. Bilen svängde sedan in på Österleden innan den stannade till. Polisbilen stannade några meter bakom varpå personbilen backade. Polisen körde då fram och tryckte fast personbilen mot en trafikljus-stolpe för att få stopp på den.

Tre män anträffades i bilen, varav två verkade berusade och drogpåverkade och misstänks för narkotikabrott. Föraren är misstänkt för att ha underlåtit att stanna för polismans tecken, kört mot rött ljus och hastighetsöverträdelse. Den ene av männen är även misstänkt för brott mot knivlagen.

Bilen färdades på Degerforsvägen och sedan österut på E18. Bilen svängde sedan in på Österleden innan den stannade till. Polisbilen stannade några meter bakom varpå personbilen backade. Polisen körde då fram och tryckte fast personbilen mot en trafikljus-stolpe för att få stopp på den.

Tre män anträffades i bilen, varav två verkade berusade och drogpåverkade och misstänks för narkotikabrott. Föraren är misstänkt för att ha underlåtit att stanna för polismans tecken, kört mot rött ljus och hastighetsöverträdelse. Den ene av männen är även misstänkt för brott mot knivlagen.