2015-10-05 12:09

2015-10-05 12:09

Fast med bil full av stöldgods

KARLSKOGA

På lördagseftermiddagen blev en kvinna bestulen på sin bil utanför Strandbadet.

Någon hade tagit hennes bilnycklar som hon lämnat i ett skåp i ett omklädningsrum.

I samband med en stöld på en annan adress hittas bilen, som då är full av stöldgods. Två personer, en man och en kvinna, härleds till bilen och då de anträffas verkar de vara drogpåverkade. Båda är nu misstänkta för stöld, bilstöld samt narkotikabrott.

Någon hade tagit hennes bilnycklar som hon lämnat i ett skåp i ett omklädningsrum.

I samband med en stöld på en annan adress hittas bilen, som då är full av stöldgods. Två personer, en man och en kvinna, härleds till bilen och då de anträffas verkar de vara drogpåverkade. Båda är nu misstänkta för stöld, bilstöld samt narkotikabrott.