2015-09-30 13:10

2015-09-30 13:10

Krockade efter biljakt

KARLSKOGA NOTERAT

Vid 8.30 på tisdagen kallades polisen till E18, i höjd med Botorp, där två personbilar kolliderat.

Föraren av den ena bilen, en kvinna, uppgav att hon blivit jagad av sin före detta sambo, som körde den andra bilen.

Enligt kvinnan ska mannen ha kört efter henne från Karlstad och vid två tillfällen ha tvärnitat framför henne för att få henne att stanna. Vid det tredje tillfället ska han ha backat på henne två gånger då de befann sig på E18.

Mannen greps, misstänkt för misshandelsförsök samt grov vårdslöshet i trafik, och hans körkort omhändertogs. Bägge bilarna beslagtogs för vidare utredning. Efter förhör frigavs mannen av åklagare men misstankarna mot honom kvarstår.

Föraren av den ena bilen, en kvinna, uppgav att hon blivit jagad av sin före detta sambo, som körde den andra bilen.

Enligt kvinnan ska mannen ha kört efter henne från Karlstad och vid två tillfällen ha tvärnitat framför henne för att få henne att stanna. Vid det tredje tillfället ska han ha backat på henne två gånger då de befann sig på E18.

Mannen greps, misstänkt för misshandelsförsök samt grov vårdslöshet i trafik, och hans körkort omhändertogs. Bägge bilarna beslagtogs för vidare utredning. Efter förhör frigavs mannen av åklagare men misstankarna mot honom kvarstår.