2015-09-30 06:00

2015-09-30 10:31

Badtjejer i motljus vann

FOTOTÄVLING: Vinnarna i Månadens bild för augusti

Augusti. Nu är vinnarna i Karlskoga tidning och Kurirens fototävling för augusti utsedda.

Vann gjorde Maria Pettersson med sin härliga bild på tjejerna som tar ett kvällsdopp i Karlsdal. Hon vinner ett presentkort på 200 kronor. På delad andraplats kom Rosita Holm, Cecilia Hagberg och Maria Simonsson. De vinner en trisslott var.

Vill du själv ha chans att vinna i Månadens bild och få din bild publicerad i tidningen?

Mejla ditt bidrag till: bilden@karlskogatidning.se

Skriv namn och adress och glöm inte att berätta om bilden, var den är tagen, vilka som är med på bilden och i vilket sammanhang. Adressen är viktig för att vi ska kunna skicka vinsterna till vinnarna.

Vi ser fram emot att dina bilder ska ge läsarna samma upplevelse som den du fångade med din kamera. I början av varje månad kan du se fler inskickade bilder på: www.karlskogatidning.se och www.karlskoga-kuriren.se.

Karlskoga Tidning och Kuriren förbehåller sig rätten att fritt publicera bilder som skickats in till tävlingen.


Fotnot:
Endast högupplösta digitala bilder kan delta.

Vann gjorde Maria Pettersson med sin härliga bild på tjejerna som tar ett kvällsdopp i Karlsdal. Hon vinner ett presentkort på 200 kronor. På delad andraplats kom Rosita Holm, Cecilia Hagberg och Maria Simonsson. De vinner en trisslott var.

Vill du själv ha chans att vinna i Månadens bild och få din bild publicerad i tidningen?

Mejla ditt bidrag till: bilden@karlskogatidning.se

Skriv namn och adress och glöm inte att berätta om bilden, var den är tagen, vilka som är med på bilden och i vilket sammanhang. Adressen är viktig för att vi ska kunna skicka vinsterna till vinnarna.

Vi ser fram emot att dina bilder ska ge läsarna samma upplevelse som den du fångade med din kamera. I början av varje månad kan du se fler inskickade bilder på: www.karlskogatidning.se och www.karlskoga-kuriren.se.

Karlskoga Tidning och Kuriren förbehåller sig rätten att fritt publicera bilder som skickats in till tävlingen.


Fotnot:
Endast högupplösta digitala bilder kan delta.