2015-09-29 06:00

2015-09-29 06:00

Polisen tog bilen för rattfull

KARLSKOGA

På söndagen genomförde en polispatrull en stopp och kontroll av en manlig förare av en personbil på Murarvägen.

Vid stoppet uppstod misstanke om brott eftersom föraren inte kunde uppvisa något giltigt körkort och dessutom uppvisade misstänkta tecken på narkotikapåverkan. Mannen medtogs för vidare provtagning och förhör.

Mannen är nu misstänkt för grov olovlig körning eftersom han tidigare vanemässigt framfört fordon utan att giltigt körkort. Han är dessutom misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott, eget bruk. Mannen frisläpptes efter förhör och provtagning. Personbilen omhändertogs.

Vid stoppet uppstod misstanke om brott eftersom föraren inte kunde uppvisa något giltigt körkort och dessutom uppvisade misstänkta tecken på narkotikapåverkan. Mannen medtogs för vidare provtagning och förhör.

Mannen är nu misstänkt för grov olovlig körning eftersom han tidigare vanemässigt framfört fordon utan att giltigt körkort. Han är dessutom misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott, eget bruk. Mannen frisläpptes efter förhör och provtagning. Personbilen omhändertogs.