2015-09-29 21:44

2015-09-29 21:44

Golden Times inställt

DEGERFORS

Fredagens konsert på Tunet med legendaren Joe Lynn Turner är inställd.

I ett pressmeddelande skriver hans agent Thomas Ståhl att sångaren har fått en stämbandskatarr och kan inte komma till Degerfors. ”Vi beklagar att vi måste ställa in Golden Times och hoppas kunna presentera Joe Lynn Turner vi ett annat tillfälle”, meddelar arrangören Linda Höjer. Alla som köpt biljetter kan lösa in dessa och få pengarna tillbaka från och med fredag på OKQ8 i Degerfors.

I ett pressmeddelande skriver hans agent Thomas Ståhl att sångaren har fått en stämbandskatarr och kan inte komma till Degerfors. ”Vi beklagar att vi måste ställa in Golden Times och hoppas kunna presentera Joe Lynn Turner vi ett annat tillfälle”, meddelar arrangören Linda Höjer. Alla som köpt biljetter kan lösa in dessa och få pengarna tillbaka från och med fredag på OKQ8 i Degerfors.